Om os

Hvem er Refactr

Skillelinje mellem sektioner

Refactr er et udviklingshus med erfaring i både udvikling og drift

Refactr startede i sin tid som en enkeltmandsvirksomhed i 2011, hvor vi lavede flotte og unikke Wordpress hjemmesider og webshops. Vi fik senere interesse for både hastighedsoptimering og søgemaskineoptimering, hvilket fik vores "lille" forretning til at vækste kraftigt og vi blev omdannet til et anpartsselskab med fokus på digital markedsføring.

Flere ansatte gav flere muligheder, og da vi nåede 2015 kunne vi tage større udviklingsopgaver ind, og begynde at specialisere os i PHP / Laravel som er vores kernekompetence i dag. Vi valgte så i 2019 at re-brande os til at være et digitalt bureau med fokus på udvikling og drift, og det blev til Refactr.

Refactr er specialiseret backend udviklere af SaaS platforme i programmeringssproget PHP. Vi bruger det utrolig stærke og dynamiske Laravel framework, som giver os hurtig udvikling, stor sikkerhed, nem videreudvikling og vedligeholdelse.

Vi har en stor interesse i at lave unikke løsninger, med fokus på brugeroplevelse og optimal problemløsning.

Holdet bag Refactr har været godt omkring den digitale verden i mange år, og vi ved hvor vigtigt det er for vores kunder at have overblik over deres projekt, uden at det bliver for teknisk.

Navnet Refactr er en forkortelse af programmeringsteknikken "refactoring", som er en teknik hvor man omskriver kode til at være mere enkel og læseligt, der samtidig bibeholder den samme funktionalitet.

Skillelinje mellem sektioner
Refactr footer logo