API

Backend Udvikling

Skillelinje mellem sektioner

API udvikling med fuld dokumentation

Lad os udvikle en API til jeres applikation eller datakilde. Vi leverer altid en komplet dokumentation over API'en og dens funktioner. Hvis du er i tvivl om i har brug for en API, er i velkommen til at kontakte os.

API'er i ens applikation eller datakilde er en nem og smart måde at dele sin data på. Herunder kan du se hvilke typer vi oftest udvikler.

Skillelinje mellem sektioner

Data

Deling af markedsføringsdata, statistikker og brugsdata til ERP og CRM-systemer.

Intern og ekstern funktionalitet

Fuld API til brug via interne og eksterne applikationer.

Reseller API

Udvikling af API til Reseller funktioner. Salg af ydelser via en ekstern applikation.

Sådan starter vi dit projekt

01Strategi

Billede af strategi

Vi gennemgår dit projekt via telefon eller møde, og finder den bedste løsning til dit projekt.

02Design

Billede af design mockup

Vi laver en kravspecifikation af din API og dens muligheder, som giver det fulde overblik over funktionalitet til den videre udvikling.

03Udvikling

Design af kravspecifikation

Vi påbegynder udvikling af din API efter forudbestemte milepæle, med gennemgang både under og efter hver milepæl så du altid er 100% med i processen.

04Support

Billede af support

Efter aflevering leverer vi support i en periode så du kommer godt fra start. Vi kan også tilbyde løbende drift og videre udvikling.

Skillelinje mellem sektioner

Ofte stillede spørgsmål

Vi har besvaret nogle af de typiske spørgsmål vi modtager omkring API udvikling herunder.

Hvad er en API?

En API (Application Programming Interface), er en grænseflade som giver både internt og eksternt adgang til brugbare funktionaliteter i applikationer. Det kunne f.eks. være mellem jeres bogføringssystem og jeres webshop, hvor nye ordrer automatisk lægges ind i bogføringen. Dette sker via en API, hvor den ene applikation sender en besked til den anden med bestemte oplysninger og adgangsoplysninger.
I de fleste tilfælde udvikler man API´er til internt brug i ens egen applikation, for at gøre funktionalitet nemmere og mere dynamisk at bruge. Nogle platforme vil dog gerne give eksterne kilder adgang til den funktionalitet via en API, det kommer dog meget an på hvad man ønsker at opnå. En API kræver en veludført dokumentation, så andre nemt kan udvikle integrationer til den.
Man kan lave en offentlig API alle har adgang til, som f.eks. udleverering af data til statistik, eller en lukket API der kræver en token (En slags adgangskode) for at forbinde til andre funktionaliteter i applikationen.
Refactr footer logo