PHP Udvikling

Backend Udvikling

Skillelinje mellem sektioner

Vi tilbyder PHP udvikling i høj kvalitet

PHP er et det mest brugte programmeringssprog i web udvikling, og bruges blandt andet i Laravel, Wordpress og mange flere. Vi kan tilbyde videreudvikling af dine nuværende PHP løsninger, eller omskrivning af din gamle PHP løsning til en mere moderne Laravel løsning.

Hjemmesider som er udviklet i Wordpress vil f.eks. kun kunne videreudvikles i nuværende opsætning og kan ikke udskiftes med Laravel. Derimod kan ældre PHP applikationer sagtens omskrives for at opnå hurtigere udvikling af nye funktioner.

Vi kan også tilbyde PHP udvikling af mindre applikationer som pris-sammenligningstjenester, applikationer til databehandling, data indsamling (scraping) og meget mere.

Ønsker du data integration mellem en anden hjemmeside og din, vil dette typisk også kunne blive udført med PHP udvikling via eksterne API´er.

Er du i tvivl om Laravel er det rette for din opgave, så læs videre her på siden eller kontakt os.

Skillelinje mellem sektioner

Fordele ved udvikling i PHP

PHP er et af de mest anvendte programmeringssprog og bruges rigtig mange steder. Men hvorfor er dette vigtigt for dig som kunde?

Fordele for kunder

Mange tænker ofte at de ligeglade med hvilke sprog deres applikation udvikles i, bare det virker. Men det ikke helt så firkantet, og det faktisk utrolig vigtigt at vælge det rette fra starten af.

Nogle af fordelene ved at vælge PHP er blandt andet:

  • Økonomi - PHP har mange år bag sig, og endnu flere udviklere. Det betyder for dig, at det er langt nemmere at finde udviklere til din opgave og til langt bedre priser.
  • Udviklingshastighed - Laravel er et PHP framework, som gør at man hurtigt kan udvikle en applikation på ingen tid. Laravel gør den sikker, hurtig og nem at videreudvikle på.

Fordele for udviklere

Der er mange fordele for udviklere i PHP, som gør at man hurtigt kan få en applikation op og køre. Herunder har vi skrevet nogle fordele for udviklerne af dit projekt, da de direkte påvirker omkostningerne og tidsplanen for dit projekt.

  • PHP er koden bag det meget populære Laravel framework, hvilket betyder hurtig og sikker udvikling.
  • Stor mængde materiale på internettet som gør at man ikke skal opfinde den dybe tallerken hver gang.
  • PHP er gratis og kræver ingen specifikke værktøjer med dyre licenser før at man kan udvikle i det.
  • PHP understøttes på alle operativsystemer som Windows, Unix, Linux osv, og kræver derfor ikke et bestemt miljø at køre i.
Skillelinje mellem sektioner

Skal vi ringe dig op?

Vi ringer dig op inden for 24 timer på alle hverdage.

Skillelinje mellem sektioner

Sådan starter vi dit projekt

01Strategi

Billede af strategimøde

Vi gennemgår dit projekt via telefon eller møde, og finder den bedste løsning til dit projekt. Vi tager højde for både målgruppe og konkurrenter.

02Design

Billede af design mockup

Vi laver et interaktivt mockup af dit projekt, som giver det fulde overblik over design og funktionalitet til den videre udvikling.

03Udvikling

Billede af udviklingsprocessen

Vi påbegynder udvikling af dit projekt efter forudbestemte milepæle, med gennemgang både under og efter hver milepæl så du altid er 100% med i processen.

04Support

Billede af supportere

Efter aflevering leverer vi support i en periode så du kommer godt fra start. Vi kan også tilbyde løbende drift og videre udvikling.

Skillelinje mellem sektioner
Skillelinje mellem sektioner

Det siger vores kunder

Trustpilot 5 Stjerner

Super kvalitets service - ALTID

Vi har ALTID modtaget den bedste service igennem snart 6 år. Vi giver vores bedste og fineste anbefalinger til Jesper, som igennem årene også er blevet vores telefoniske ven.

Kirsten Nielsen - GorillaGrow
Trustpilot 5 Stjerner

Jeg vil på det varmeste anbefale Refactr

Jeg har samarbejdet med Refactr i ca. 4 år. I de mange år (ca 25) jeg har arbejdet med forretningsudvikling og digitalprocessoptimering, har jeg sjældent mødt samarbejdspartnere der har været så dygtige og løsningsorienteret.

Jan Oppermann - Hillerød C Køreskole
Trustpilot 5 Stjerner

Super kompetente

Super kompetente, professionelle, høj kundeservice, proaktive og virkelige hurtige i både opgaveløsning og tilbagemelding. Stor anbefaling herfra.

Sophie - NOKRS

Ofte stillede spørgsmål

Vi har besvaret nogle af de typiske spørgsmål vi modtager omkring PHP udvikling herunder.

Hvad er PHP?

PHP er et objekt-orienteret programmeringssprog som typisk anvendes i web-baserede applikationer. Størstedelen af alle web applikationer er udviklet i PHP, blandt andet fordi at Wordpress er udviklet i PHP.
PHP er et rigtig godt valg til udvikling af din applikation. Der findes mange PHP udviklere, hvilket giver dig større mulighed for at finde dygtige folk. Derudover er PHP også i stor udvikling, og har over de seneste år blevet utrolig hurtigt.
PHP er selve programmeringssproget, hvor Laravel er et framework baseret på PHP. Det vil sige, at uanset om du vælger PHP eller Laravel, vil din applikation være PHP. Fordelen ved at bruge Laravel frameworket er dog store, som du kan læse mere om her på hjemmesiden.
Du kan udvikle alle web-baseret applikationer i PHP. Mindre funktionalitet kan med fordel laves i ren PHP, hvor større applikationer er bedre egnet i Laravel frameworket baseret på PHP.