API

Integration

Skillelinje mellem sektioner

API Integration mellem applikationer

API integrationer er en forbindelse mellem flere applikationer. Det kunne f.eks. være en forbindelse mellem din webshop og dit økonomisystem. Integrationer imellem systemer mindsker spildtid, menneskelige fejl under dataoverførsel.

Når man udvikler integrationer mellem systemer, er det vigtigt at data'en sendes sikkert og korrekt formateret. Vi har stor erfaring i både API Udvikling og integrering mellem systemer.

Skillelinje mellem sektioner

Mindre tidsspild

API integrationer kan overtage en masse manuelt arbejde, ved selv at kombinere data korrekt eller blot flytte det til andre systemer.

Automatiserede processor

Mange virksomheder har processor der konstant gentages ved visse handlinger. Disse kan automatiseres via integrationer.

Færre fejl

Opnå færre fejl, ved at lade integrationer flytte data'en fra f.eks. dit webshopsystem til dit økonomisystem.

Skillelinje mellem sektioner

Det siger vores kunder

Trustpilot 5 Stjerner

Super kvalitets service - ALTID

Vi har ALTID modtaget den bedste service igennem snart 6 år. Vi giver vores bedste og fineste anbefalinger til Jesper, som igennem årene også er blevet vores telefoniske ven.

Kirsten Nielsen - GorillaGrow
Trustpilot 5 Stjerner

Jeg vil på det varmeste anbefale Refactr

Jeg har samarbejdet med Refactr i ca. 4 år. I de mange år (ca 25) jeg har arbejdet med forretningsudvikling og digitalprocessoptimering, har jeg sjældent mødt samarbejdspartnere der har været så dygtige og løsningsorienteret.

Jan Oppermann - Hillerød C Køreskole
Trustpilot 5 Stjerner

Super kompetente

Super kompetente, professionelle, høj kundeservice, proaktive og virkelige hurtige i både opgaveløsning og tilbagemelding. Stor anbefaling herfra.

Sophie - NOKRS