Laravel Udvikling

Backend Udvikling

Skillelinje mellem sektioner

Vi er specialiseret Laravel udviklere med mange års erfaring

Refactr har arbejdet med Laravel helt tilbage fra før det blev populært at udvikle i. Dette giver os en god viden og know-how om hvordan og hvorfor Laravel er hvor det er i dag, så vi bedre kan udnytte de funktioner og muligheder der tilbydes i frameworket.

Laravel er et MVC framework som er baseret på programmeringssproget PHP. Kort fortalt, så giver Laravel udviklerne mulighed for en hurtigere udvikling af en hurtig, sikker, dynamisk og vedligeholdes venlig applikation.

Laravel viser sin styrke bedst, i de mere krævende applikationer som SaaS applikationer, Backend Platforme eller API´er. De stærke kodestandarder og popularitet i frameworket gør, at integrationer med f.eks. betalingssystemer, mail servere og CRM systemer er en leg.

Er du i tvivl om Laravel er det rette for din opgave, så læs videre her på siden eller kontakt os.

Skillelinje mellem sektioner

Hvad kan man udvikle i Laravel

Du kan udvikle alle typer platforme med Laravel, og det er også en rigtig god idé. Laravel tilbyder hurtig udvikling og stor fleksibilitet. Det betyder laver udviklingsomkostniner, og hurtigere videreudvikling uden begrænsninger.

Herunder kan du se de typiske applikationer vi udvikler i Laravel.

Administration

Administrationsplatforme kan dække over både medarbejder- og kundestyring, samt andre administreringsopgaver i din virksomhed.

Bookingsystem

Vi udvikler både semi- og fuldautomatiske bookingsystemer til virksomheder som f.eks. frisører, udlejning og tandlæger.

Projektstyring

Vi udvikler projektstyrings-systemer til håndværkere og markedsføringsbureauer for at optimere deres arbejdsprocesser.

Statistik og rapport

Platform til opsamling af data fra eksterne kilder for overblik, eller rapport platforme til medarbejdere i marken.

CMS

Udvikling af CMS (Indholdsstyring) systemer til f.eks. redigering af statiske indholds-sider eller datakilder.

Kommunikation

Vi udvikler typisk kommunikationssystemer til internt brug, hvor medarbejder kan kommunikere og administrerer events.

Skillelinje mellem sektioner

Fordele ved udvikling i Laravel

Funktionerne herunder findes mange gange ikke i normale Backend platforme, og derfor kræves der flere udviklingstimer til SaaS platforme.

Fordele for udviklere

Der er mange fordele for udviklere i Laravel, som gør at man hurtigt kan få en applikation op og køre, uden at skulle lave alt fra bunden hver gang. Alt fra brugerstyring, sikkerhed, cache og hjælpe funktioner til kommunikation mellem andre systemer og databaser er klar fra start.

  • Open Source gør Laravel bedre i rekordfart.
  • Nemt at få hjælp. Der er altid nogle som har løst det problem du måske løber ind i, og løsningen er nem at finde.
  • Brugergodkendelse og brugerstyring klar fra start.
  • Mange integrationer, og nem opsætning.
  • Lav ressourceforbrug.
  • God sikkerhed.
  • Fleksibelt og nemt at videreudvikle.
  • Godt udviklingsmiljø, gør det nemt at automatisere lancering af nye funktioner og skalering af applikationer.

Fordele for kunder

Fordelene for kunder er ikke nær så tekniske som for udvikleren, men har stor betydning. De primære fordele ved udvikling i Laravel er økonomi, udviklingshastighed og frihed.

  • Økonomi og udviklingshastighed - Laravel er hurtigt at udvikle i, og med hurtig opsætning, integration og sikkerhed, kan man hurtigt få en applikation op og køre på kort tid, hvilket resultere i lavere udviklingsomkostninger.
  • Frihed - Internettet består i dag af ca. 75% PHP baserede hjemmesider, og derfor er der også rigtig mange PHP-udviklere med kendskab til Laravel. Du er dermed ikke bundet til dit udviklingsbureau, og pga. standarden i Laravel, kan projektet forholdsvist nemt overtages af nye udviklere.
Skillelinje mellem sektioner

Skal vi ringe dig op?

Vi ringer dig op inden for 24 timer på alle hverdage.

Skillelinje mellem sektioner

Sådan starter vi dit projekt

01Strategi

Billede af strategimøde

Vi gennemgår dit projekt via telefon eller møde, og finder den bedste løsning til dit projekt. Vi tager højde for både målgruppe og konkurrenter.

02Design

Billede af design mockup

Vi laver et interaktivt mockup af dit projekt, som giver det fulde overblik over design og funktionalitet til den videre udvikling.

03Udvikling

Billede af udviklingsprocessen

Vi påbegynder udvikling af dit projekt efter forudbestemte milepæle, med gennemgang både under og efter hver milepæl så du altid er 100% med i processen.

04Support

Billede af supportere

Efter aflevering leverer vi support i en periode så du kommer godt fra start. Vi kan også tilbyde løbende drift og videre udvikling.

Skillelinje mellem sektioner
Skillelinje mellem sektioner

Det siger vores kunder

Trustpilot 5 Stjerner

Super kvalitets service - ALTID

Vi har ALTID modtaget den bedste service igennem snart 6 år. Vi giver vores bedste og fineste anbefalinger til Jesper, som igennem årene også er blevet vores telefoniske ven.

Kirsten Nielsen - GorillaGrow
Trustpilot 5 Stjerner

Jeg vil på det varmeste anbefale Refactr

Jeg har samarbejdet med Refactr i ca. 4 år. I de mange år (ca 25) jeg har arbejdet med forretningsudvikling og digitalprocessoptimering, har jeg sjældent mødt samarbejdspartnere der har været så dygtige og løsningsorienteret.

Jan Oppermann - Hillerød C Køreskole
Trustpilot 5 Stjerner

Super kompetente

Super kompetente, professionelle, høj kundeservice, proaktive og virkelige hurtige i både opgaveløsning og tilbagemelding. Stor anbefaling herfra.

Sophie - NOKRS

Ofte stillede spørgsmål

Vi har besvaret nogle af de typiske spørgsmål vi modtager omkring Laravel udvikling herunder.

Hvad er Laravel?

Laravel er et MVC framework som er baseret på programmeringssproget PHP. Laravel stiller en masse standard funktionalitet til rådighed, hvilket resulterer i hurtig og effektiv udvikling.
Laravel har en masse funktionalitet klar til brug, som brugerstyring, sikkerhed, cache og mange hjælpefunktioner. Dette giver en hurtig udvikling i forhold til hvis man skulle gen-udvikle funktioner som stort set bruges i alle applikationer.
Laravel er blot et framework rundt om PHP, og PHP er et af de mest brugte programmeringssprog på internettet. Hvis din applikation er web-baseret, så kan det uden tvivl udvikles i Laravel frameworket.
Udvikling i Laravel kræver selvfølgelig flere kompetencer end standard PHP udvikling, men pga. de store fordele og fleksibilitet i Laravel, vil næsten enhver applikation være hurtigere og billigere at udvikle.
Laravel er begyndt at blive en standard inden for PHP baseret applikationer, og derfor vil de fleste udviklingsbureauer også sagtens kunne videreudvikle din Laravel applikation.
Man kan desværre ikke "bare" rykke koden over i laravel. Men det er hurtigt at gen-udvikle applikationen fra bunden af i Laravel.
Kort sagt, så er der mange. Laravel er som sagt, ved at blive en standard inden for PHP baseret udvikling, og du vil derfor finde udviklere med Laravel kompetencer mange steder i Danmark.