SaaS

Backend Udvikling

Skillelinje mellem sektioner

Vi har stor erfaring med udvikling af SaaS platforme

Vi har stor erfaring i både problemløsning, planlægning og udvikling af avancerede platforme. Du kan derfor kontakte os allerede fra idéfasen af dit projekt, og helt til udviklingen og driften af det.

SaaS platforme kan være til alt fra markedsføringsværktøjer, administration, kommunikation og services.

SaaS platforme har typisk mange af de samme funktioner som Backend Platforme, men SaaS skiller sig ud ved at andre kan tilkøbe sig adgang til alle funktioner via en løbende ydelse.

Det stiller naturligvis større krav til UI/UX, Onboarding og sikkerhed, samt en masse ekstra krav som f.eks. betalingsgateways og infrastruktur.

Skillelinje mellem sektioner

Typiske funktioner i SaaS Platforme

Funktionerne herunder findes mange gange ikke i normale Backend platforme, og derfor kræves der flere udviklingstimer til SaaS platforme.

Betalingsgateway

For at dine kunder kan tilmelde sig et abonnement, skal der opsættes betalingsintegrationer til f.eks. Stripe, som automatisk hæver dine opkrævninger hver måned.

Skalerbar infrastruktur

infrastrukturen skal være skalerbar fra starten, og ikke først når din applikation dør pga. stor vækst. Læs mere om skalering af din infrastruktur.

Avanceret sikkerhed

Du kommer til at håndtere langt flere personoplysninger, samt betalingstransaktioner. Dette kræver større sikkerhed, og ekstra funktionalitet til at følge f.eks. GDPR.

Analytics

90% af SaaS platforme har alle en form for statistik eller afrapporterings-funktioner. Her er det vigtigt at have styr på nøgletal, og hvordan de bedst fremvises.

Onboarding

Dine kunder forsvinder hvis du ikke hjælper dem på vej, og derfor er en brugervenlig onboarding nødvendig, for at automatisere din introduktion af platformen til nye kunder.

API Integrationer

Størstedelen af SaaS platforme i dag, har adskillige API integrationer til andre systemer. Det kan også være at i selv skal have en API til rådighed, så andre kan forbinde med jer.

Sådan starter vi dit projekt

01Strategi

Billede af strategimøde

Vi gennemgår dit projekt via telefon eller møde, og finder den bedste løsning til dit projekt. Vi tager højde for både målgruppe og konkurrenter.

02Design

Billede af design mockup

Vi laver et interaktivt mockup af dit projekt, som giver det fulde overblik over design og funktionalitet til den videre udvikling.

03Udvikling

Billede af udviklingsprocessen

Vi påbegynder udvikling af dit projekt efter forudbestemte milepæle, med gennemgang både under og efter hver milepæl så du altid er 100% med i processen.

04Support

Billede af supportere

Efter aflevering leverer vi support i en periode så du kommer godt fra start. Vi kan også tilbyde løbende drift og videre udvikling.

Skillelinje mellem sektioner
Skillelinje mellem sektioner

Se vores udvalgte cases

Vi har udvalgt nogle tidligere projekter, som du kan se mere om herunder.

Refactr footer logo