Platform

Backend Udvikling

Skillelinje mellem sektioner

Komplekse platforme er vores speciale

Vi har stor erfaring i både problemløsning, planlægning og udvikling af avancerede platforme. Du kan derfor kontakte os allerede fra idéfasen af dit projekt, og helt til udviklingen og driften af det.

Avancerede platforme kan være alt fra administration, booking og projektstyrings-systemer. Herunder kan du se hvilke typer vi oftest udvikler.

Skillelinje mellem sektioner

Administration

Administrationsplatforme kan dække over både medarbejder- og kundestyring, samt andre administreringsopgaver i din virksomhed.

Bookingsystem

Vi udvikler både semi- og fuldautomatiske bookingsystemer til virksomheder som f.eks. frisører, udlejning og tandlæger.

Projektstyring

Vi udvikler projektstyrings-systemer til håndværkere og markedsføringsbureauer for at optimere deres arbejdsprocesser.

Statistik og rapport

Platform til opsamling af data fra eksterne kilder for overblik, eller rapport platforme til medarbejdere i marken.

CMS

Udvikling af CMS (Indholdsstyring) systemer til f.eks. redigering af statiske indholds-sider eller datakilder.

Kommunikation

Vi udvikler typisk kommunikationssystemer til internt brug, hvor medarbejder kan kommunikere og administrerer events.

Skillelinje mellem sektioner

Skal vi ringe dig op?

Vi ringer dig op inden for 24 timer på alle hverdage.

Skillelinje mellem sektioner

Sådan starter vi dit projekt

01Strategi

Billede af strategimøde

Vi gennemgår dit projekt via telefon eller møde, og finder den bedste løsning til dit projekt. Vi tager højde for både målgruppe og konkurrenter.

02Design

Billede af design mockup

Vi laver et interaktivt mockup af dit projekt, som giver det fulde overblik over design og funktionalitet til den videre udvikling.

03Udvikling

Billede af udviklingsprocessen

Vi påbegynder udvikling af dit projekt efter forudbestemte milepæle, med gennemgang både under og efter hver milepæl så du altid er 100% med i processen.

04Support

Billede af supportere

Efter aflevering leverer vi support i en periode så du kommer godt fra start. Vi kan også tilbyde løbende drift og videre udvikling.

Skillelinje mellem sektioner
Skillelinje mellem sektioner

Det siger vores kunder

Trustpilot 5 Stjerner

Super kvalitets service - ALTID

Vi har ALTID modtaget den bedste service igennem snart 6 år. Vi giver vores bedste og fineste anbefalinger til Jesper, som igennem årene også er blevet vores telefoniske ven.

Kirsten Nielsen - GorillaGrow
Trustpilot 5 Stjerner

Jeg vil på det varmeste anbefale Refactr

Jeg har samarbejdet med Refactr i ca. 4 år. I de mange år (ca 25) jeg har arbejdet med forretningsudvikling og digitalprocessoptimering, har jeg sjældent mødt samarbejdspartnere der har været så dygtige og løsningsorienteret.

Jan Oppermann - Hillerød C Køreskole
Trustpilot 5 Stjerner

Super kompetente

Super kompetente, professionelle, høj kundeservice, proaktive og virkelige hurtige i både opgaveløsning og tilbagemelding. Stor anbefaling herfra.

Sophie - NOKRS

Ofte stillede spørgsmål

Vi har besvaret nogle af de typiske spørgsmål vi modtager omkring Platform udvikling herunder.

Hvad er en Platform?

En web platform er typisk en større web-baseret applikation som tilbyder større funktionalitet, end f.eks. en Wordpress hjemmeside. Eksempler på platform funktionalitet kan være administration, booking, projektstyring og meget mere.
Typisk vil platforme blive brugt internt i den organisation man er i. Det kan være jeres kunde kartotek eller bookingsystem.
SaaS applikationer er platforme hvor adgang til selve applikationens funktionalitet sælges via et abonnement. Det kunne f.eks. være et booking system til frisører, hvor frisørerne selv kan logge ind og administrere sin kalender og bookinger.
Mange virksomheder har i dag, manuelle processor for rigtig mange tidskrævende opgaver. Typisk vil en platform kunne automatisere disse processer, hvilket giver lavere tidsspild, mindre fejl og større effektivitet.
Det kommer selvfølgelig an på kravende. Men som udgangspunkt er en intern platform langt billigere at udvikle end f.eks. SaaS platforme, som kræver betalingsløsninger og abonnementstyring m.m.